4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Mediterrane kabeljauw 'sandwich'

Mediterrane kabeljauw 'sandwich'

ingrediënten


25 min
4 personen
500 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar

300 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 gedroogde chilipeper
8 gedroogde tomaten op olie

dit product is niet beschikbaar

2 citroenen

dit product is niet beschikbaar

100 gram oud brood

dit product is niet beschikbaar

100 gram pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

600 gram diepvrieskabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat

  • 1 Verwarm de oven voor op 210°C.
  • 2 Dep de vis droog en verdeel in 8 gelijke stukken.
  • 3 Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  • 4 Meng de pijnboompitten met het broodkruim, de citroenrasp, tomaatjes, chilipeper, peterselie, zout, peper en de helft van de olie.
  • 5 Leg 4 stukken kabeljauwfilet op de bakplaat en verdeel hierover de helft van het broodkruimmengsel.
  • 6 Leg de overige 4 stukken vis erop en bestrooi met de rest van het broodkruim.
  • 7 Besprenkel met de rest van de olie en bak in het midden van de oven in 6-8 minuten gaar.
  • 8 Kook intussen de tagliatelle en de broccoli en serveer deze bij de vis.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 785 kcal
vet 30 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 73 gram
eiwit 50 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté