4 personen
eenvoudig
25 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Meergranenpannenkoek met appel en amandel

Meergranenpannenkoek met appel en amandel

ingrediënten


25 min
4 personen
100 gram boter

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter zure room

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels geschaafde amandelen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels blanke rozijnen
500 gram appels

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

100 gram suiker

dit product is niet beschikbaar

1 pak meergranen pannenkoekmix

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bereid het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet het apart.
  • 2 Meng de suiker met de kaneel. Schep de appels, rozijnen en citroensap door elkaar.
  • 3 Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan.
  • 4 Bak de pannenkoeken. Bestrijk ze met de zure room, bestrooi ze met de amandelen en kaneelsuiker en verdeel het appelmengsel erover.
  • 5 Rol de pannenkoeken op en giet er een beetje gesmolten boter over.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 985 kcal
vet 40 gram
verzadigd vet 23 gram
koolhydraten 130 gram
eiwit 24 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate