4 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, voorgerecht
home recepten Meloen-gazpacho

Meloen-gazpacho

ingrediënten


15 min
4 personen
4 sneeën brood

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel bieslook

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

ui

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

1 komkommer

dit product is niet beschikbaar

cantaloupemeloen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

staafmixer

blender

  • 1 Pureer de meloen met de komkommer, paprika, ui, knoflook, paprikapoeder en azijn glad. Giet al malend de olijfolie erbij. Giet de gazpacho in kommen en garneer met het bieslook. Maak met olijfolie een swirl in de soep en serveer met geroosterd brood.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram