4 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, voorgerecht
recepten Meloen-gazpacho

Meloen-gazpacho

ingrediënten


15 min
4 personen
4 sneeën brood
1 eetlepel bieslook

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels wittewijnazijn
1 theelepel paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

ui
1 gele paprika
1 komkommer
cantaloupemeloen

benodigdheden

staafmixer

blender

  • 1 Pureer de meloen met de komkommer, paprika, ui, knoflook, paprikapoeder en azijn glad. Giet al malend de olijfolie erbij. Giet de gazpacho in kommen en garneer met het bieslook. Maak met olijfolie een swirl in de soep en serveer met geroosterd brood.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
recalls Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Schoof duo baguette wit 300g, Baguettes wit duo / Pistolet meergranen / Pistolets wit, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier