4 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht, tussengerecht
recepten Meloengazpacho met Hollandse garnalen

Meloengazpacho met Hollandse garnalen

ingrediënten


20 min
4 personen
1 stengel bleekselderij

dit product is niet beschikbaar

200 gram Hollandse garnalen

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter visbouillon

dit product is niet beschikbaar

eetlepel munt

dit product is niet beschikbaar

eetlepel tijm

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 kleine cantaloupemeloenen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verdeel de garnalen over 4 glazen en schenk de meloengazpacho erop.
  • 2 Halveer de stengel bleekselderij en snijd deze in de lengte door tot 4 roerstaafjes. Zet deze in de meloengazpacho.

bereidingstip

Zet de glazen voordat je ze vult even in de diepvries voor een mooi gekoeld effect.. Maak de gazpacho van dit recept iets pittiger van smaak en voeg 1/2 theelepel kerriepoeder toe.

wijnadvies

Green Grüner Veltliner.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 150 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 12 gram
eiwit 11 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté