gemiddeld
20 min.
tussendoortje
home recepten Meringue 'kisses'

Meringue 'kisses'

ingrediënten


20 min
1 eetlepel blanke amandelen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel blanke hazelnoten
4 druppels roze voedingskleurstof
4 druppels groene voedingskleurstof
2 keer basisrecept meringue

benodigdheden

spuitzak

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 100ºC.
  • 2 Maak twee keer het basisrecept meringue (zie elders op deze website). Verdeel de massa in twee delen.
  • 3 Verdeel één helft in drieën en voeg aan elk deel enkele druppels voedingskleurstof toe.
  • 4 Voeg aan de andere helft de gehakte hazelnoten of amandelen toe.
  • 5 Knip een punt van 2 cm van een spuitzak of gebruik een stervormig mondstuk.
  • 6 Spuit kleine dopjes van circa 3 cm met een piekje erop met 2-3 cm tussenruimte op de bakplaat.
  • 7 Bak ze 30-35 minuten in het midden van de oven tot ze gemakkelijk van het bakpapier kunnen worden gehaald waarbij de onderkant heel blijft.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté