4 personen
gemiddeld
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht, nagerecht/kazen
home recepten Meringue met mozzarella en frambozen

Meringue met mozzarella en frambozen

ingrediënten


20 min
4 personen
150 gram frambozen

dit product is niet beschikbaar

50 gram witte basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

1 eiwit

dit product is niet beschikbaar

1 bakje mozzarella mini
citroen

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels honing

dit product is niet beschikbaar

vanillestokje

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

spuitzak

bakplaat met bakpapier

staafmixer

  • 1 Pureer een derde van de frambozen. Leg de schuimnestjes op 4 dessertbordjes en verdeel de mozzarellabolletjes met de marinade erover.
  • 2 Verdeel de overige frambozen over de mozzarella en giet wat van de frambozencoulis erop. Serveer direct.

wijnadvies

Officieel heet de wijn die bij dit recept past Terrazzano Verdicchio dei Castelli di Jesi. Je herkent hem aan de amfora-vormige fles. De wijn is knisperfris, bloemig en strakdroog. Heerlijk om te schenken bij mozzarella.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 230 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 32 gram
eiwit 9 gram