2 personen
hoofdgerecht

Mexicaanse frittata

terug naar recept
recepten Mexicaanse frittata

Mexicaanse frittata

ingredi├źnten


2 personen
1 middelgrote limoen
1 handje koriander
4 middelgrote eieren
1 eetlepel Mexicaanse kruiden
150 gram chorizo
1 groene paprika
1 rode ui
200 gram zoete aardappel

  • 1 Snijd alle groenten en de chorizo in blokjes en bak ze in wat olie al omscheppend aan in de koekenpan.
  • 2 Klop het ei los en meng met zout, peper en de Mexicaanse kruiden.
  • 3 Schep de groenten om in de kom bij het ei. Giet het eiermengsel terug in de pan en laat op laag vuur garen tot het ei helemaal gestold is.
  • 4 Draai de fritatta vervolgens om en laat terug in de pan glijden. Bak de andere kant nog een paar minuten mee.
  • 5 Keer de fritatta op een bord. Bestrooi met koriander en besprenkel met wat limoensap.

recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier