- 1 Verwarm de oven voor op 220ºC. Bestrijk 8-12 tortilla’s rondom met zonnebloemolie en bestrooi licht met zout. Bak de tortilla’s in 5-8 minuten knapperig in de oven. Laat even afkoelen.
- 2 Meng in een kom de tomaten, bosui en koriander met het limoensap. Breng op smaak met zout en peper.
- 3 Prak in een andere kom de avocado’s romig met de crème fraîche. Breng op smaak met zout en peper.
- 4 Bestrijk de tostada’s royaal met de avocadospread. Verdeel de kidneybonen, mais en tomatensalsa erover. Bestrooi met de feta.
bereidingstip
Liever wat slankere Mexicaanse tostado's? Gebruik dan minder crème fraîche voor de avocadospread.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.