4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Mexicaanse tostada’s

Mexicaanse tostada’s

ingrediënten


20 min
4 personen
100 gram feta

dit product is niet beschikbaar

100 gram mais

dit product is niet beschikbaar

400 gram kidneybonen

dit product is niet beschikbaar

200 gram crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

2 avocado's

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

2 takjes koriander

dit product is niet beschikbaar

1 lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

2 tomaten

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

12 kleine tortillawraps

  • 1 Verwarm de oven voor op 220ºC. Bestrijk 8-12 tortilla’s rondom met zonnebloemolie en bestrooi licht met zout. Bak de tortilla’s in 5-8 minuten knapperig in de oven. Laat even afkoelen.
  • 2 Meng in een kom de tomaten, bosui en koriander met het limoensap. Breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Prak in een andere kom de avocado’s romig met de crème fraîche. Breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Bestrijk de tostada’s royaal met de avocadospread. Verdeel de kidneybonen, mais en tomatensalsa erover. Bestrooi met de feta.

bereidingstip

Liever wat slankere Mexicaanse tostado's? Gebruik dan minder crème fraîche voor de avocadospread.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 960 kcal
vet 58 gram
verzadigd vet 20 gram
koolhydraten 77 gram
eiwit 224 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté