4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Mexicaanse wraps met vegetarisch gehakt

Mexicaanse wraps met vegetarisch gehakt

ingrediënten


20 min
4 personen
100 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

100 gram ijsbergsla

dit product is niet beschikbaar

4 grote tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

400 gram kidneybonen

dit product is niet beschikbaar

150 gram mais

dit product is niet beschikbaar

1 zakje tacokruiden

dit product is niet beschikbaar

1 groene paprika

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

200 gram vegetarisch gehakt

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan. Bak hierin het vega gehakt, de ui, knoflook en paprika’s circa 5 minuten. Voeg de tacokruiden en 100 ml water toe. Schep alles goed door elkaar en laat een paar minuten zachtjes koken.
  • 2 Meng de mais en bonen door de groenten en warm alles een paar minuten goed door. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul de wraps met de ijsbergsla, vulling en geraspte kaas. Rol op en vouw dicht.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 680 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 72 gram
eiwit 31 gram