eenvoudig
15 min.
tussendoortje

Mexicana

ingrediënten


15 min
4 parten limoenen

dit product is niet beschikbaar

2 stengels bleekselderij

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter Mexicaans bier

dit product is niet beschikbaar

theelepel tabasco
1 theelepel worcestershiresaus

dit product is niet beschikbaar

1 mespunt selderijzout
250 milliliter tomatensap

dit product is niet beschikbaar

12 ijsblokjes

dit product is niet beschikbaar

2 limoenen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Pers de limoenen uit.
  • 2 Hak de ijsblokjes tot crushed ijs en verdeel over 4 glazen.
  • 3 Meng de tomatensap met het limoensap, het selderijzout, de worcestershiresaus en de tabasco.
  • 4 Vul de glazen met het pittige tomatensap en schenk het Mexicaanse bier erop.
  • 5 Snijd 2 stengels bleekselderij in vieren.
  • 6 Zet een stuk bleekselderij in elke cocktail en hang een limoenpartje aan het glas.

bereidingstip

Maak er een tomaten-groentecocktail van en pureer het tomatensap met 200 gram geblancheerde broccoliroosjes.. Vervang de worcestershiresaus door sojasaus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 75 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 8 gram
eiwit 1 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté