4 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht
home recepten Mezzelune met pompoen en hazelnoten

Mezzelune met pompoen en hazelnoten

ingrediënten


20 min
4 personen
2 takjes munt

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

50 gram hazelnoten

dit product is niet beschikbaar

250 gram mezzelune met paddenstoelenvulling
100 gram ricotta
400 gram pompoenblokjes
sinaasappel

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

rasp

staafmixer

  • 1 Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Kook de pompoenblokjes in 10 min. gaar. Giet af en pureer met de ricotta, het sinaasappelrasp en 1-2 el -sap glad. Breng op smaak met zout en peper. Houd warm.
  • 2 Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en hak de noten grof.
  • 3 Schep de pompoensaus op bordjes, verdeel de pasta erover, besprenkel met de olie en bestrooi met de hazelnoten en munt.

bereidingstip

Lekker met Parmezaanse kaas.. Je kunt de saus tot 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast en verwarm op een lage stand.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 354 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 22 gram
eiwit 11 gram