4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Miesoep met broccoli, groene asperges en paksoi

Miesoep met broccoli, groene asperges en paksoi

ingrediënten


20 min
4 personen
1 theelepel sambal

dit product is niet beschikbaar

1 stronk paksoi

dit product is niet beschikbaar

250 gram kipfilets

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

1 liter kippenbouillon van tablet

dit product is niet beschikbaar

1 liter kippenbouillon

dit product is niet beschikbaar

200 gram Chinese eiermie

dit product is niet beschikbaar

200 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar

200 gram groene asperges

  • 1 Snijd de harde uiteinden van de asperges en schil de asperges indien nodig licht met een dunschiller. Snijd in gelijke stukken van circa 3 cm.
  • 2 Verdeel de broccoli in kleine roosjes en gebruik ook de steel van de broccoli. Schil deze en snijd hem in kleine blokjes.
  • 3 Kook de asperges en broccoli apart van elkaar beetgaar in ruim kokend water. Schep uit de pan en voeg de mie toe aan het kokende water. Zet de warmtebron uit en laat de mie wellen.
  • 4 Spoel de groenten af onder koud water en laat uitlekken.
  • 5 Breng de kippenbouillon met de gember aan de kook. Voeg de kipfilet toe en kook in circa 5 minuten zachtjes gaar.
  • 6 Schep de gekookte groenten en de mie in grote kommen. Voeg de paksoi en sambal toe aan de kokende bouillon en zet de warmtebron uit.
  • 7 Schep de bouillon over de groenten en mie in de kommen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 295 kcal
vet 3 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 41 gram
eiwit 23 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté