gemiddeld
20 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten Mini arretjescake

Mini arretjescake

ingrediënten


20 min
100 gram witte chocolade

dit product is niet beschikbaar

35 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar

1 zakje vanillesuiker

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel vanille-essence

dit product is niet beschikbaar

200 gram bruine basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

50 gram cacaopoeder

dit product is niet beschikbaar

250 gram boter

dit product is niet beschikbaar

300 gram biscuits

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenmachine

6 timbaaltjes

6 eenpersoons puddingvormpjes

vershoudfolie

  • 1 Verkruimel de biscuitjes in een keukenmachine niet helemaal fijn of stop ze in een plastic zak en rol met een deegroller erover. Smelt de boter op een lage stand. Roer de cacao, basterdsuiker en het vanille-aroma door.
  • 2 Smelt de pure chocolade au bain-marie. Voeg dit met de koekkruimels toe aan het botermengsel. Bekleed de vormpjes met vershoudfolie, schep het koekmengsel erin en laat in de koelkast minimaal 2 uur opstijven.
  • 3 Smelt de witte chocolade. Trek de cakejes voorzichtig aan het folie uit de vormpjes en verwijder het folie. Giet de gesmolten witte chocolade in strepen over de cakejes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 780 kcal
vet 47 gram
verzadigd vet 29 gram
koolhydraten 80 gram
eiwit 7 gram