eenvoudig
25 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten Mini banoffee taartjes

Mini banoffee taartjes

ingrediënten


25 min
8 choco & crunch
8 theelepels karamelsaus
8 theelepels chocoladepasta puur
8 theelepels chocoladepasta melk
1 eetlepel poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

1 zakje vanillesuiker

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

1 grote banaan

dit product is niet beschikbaar

8 roomboter-eiercakejes

benodigdheden

mixer

  • 1 Neem voorzichtig de cakejes uit de papieren vormpjes. Snijd elk cakeje horizontaal in 2 lagen. Snijd de banaan in dunne plakjes.
  • 2 Klop de slagroom met de vanille- en poedersuiker stijf met de mixer (of gebruik een spuitbus slagroom en laat de vanillesuiker weg).
  • 3 Bestrijk de onderste helften van de cakejes met chocoladepasta en verdeel de plakjes banaan erover. Spuit of schep een klein beetje slagroom erop en dek af met de bovenkanten van de cakejes.
  • 4 Schep of spuit een toefje slagroom op elk cakeje. Zigzag er met een lepeltje wat karamelsaus op en versier de taartjes met een choco & crunch.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 238 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 17 gram
eiwit 2 gram