4 personen
eenvoudig
15 min.
bijgerecht
home recepten Mini-flammkuchen met brie

Mini-flammkuchen met brie

ingrediënten


15 min
4 personen
50 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

160 gram brie

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

1 rol flammkuchendeeg

benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C.
  • 2 Rol 1 rol flammkuchendeeg (koelvers, 260 g) met het bakpapier uit op de bakplaat.
  • 3 Prik met een vork gaatjes in het deeg. Snijd het deeg in 12 vierkantjes en verdeel ze over de bakplaat.
  • 4 Snijd het deeg in 12 vierkantjes en verdeel ze over de bakplaat.
  • 5 Snijd 1 ui in dunne ringen en 160 g brie in plakjes en verdeel over het deeg.
  • 6 Bak de miniflammkuchen in de oven in 12 min. goudgeel en knapperig.
  • 7 Leg ze op een schaal en garneer met 50 g rucola.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 371 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 37 gram
eiwit 19 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate