eenvoudig
15 min.
lunch, klein gerecht, brunch, voorgerecht
home recepten Mini-frittata

Mini-frittata

ingrediënten


15 min
100 milliliter Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

50 gram diepvriesspinazie

dit product is niet beschikbaar

50 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

50 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

5 gedroogde tomaten op olie

dit product is niet beschikbaar

75 gram rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

50 gram oude kaas

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels melk

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels kookroom

dit product is niet beschikbaar

12 eieren

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

9 eenpersoons soufflébakjes

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Klop de eieren los met de kookroom, zout en peper. Verdeel het eimengsel in 3 porties.
  • 2 Voeg aan 1 portie de oude kaas, rauwe ham en gedroogde tomaten toe. Schep door de tweede portie de roomkaas, rode peper en peterselie. Meng de overige ingrediënten door de laatste portie.
  • 3 Verdeel de 3 eimengsels over de vormpjes zodat deze voor tweederde gevuld zijn. Bak 20-25 minuten in het midden van de oven tot het ei gestold is.

bereidingstip

Vervang de rauwe ham door salami of gerookte spekreepjes.. Voeg aan dit recept rode paprika toe in plaats van rode peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 215 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 15 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté