4 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, nagerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht, nagerecht/kazen
home recepten Mini kaasfondue met pistache en abrikozen

Mini kaasfondue met pistache en abrikozen

ingrediënten


20 min
4 personen
stokbrood

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels honing

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels gedroogde abrikozen

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels pistachenoten

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel tijm
2 takjes rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

2 camemberts

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

aluminiumfolie

  • 1 Verwijder de plastic verpakking van de camemberts. Steek de rozemarijn in de bovenkant van de camemberts en wikkel de kaasjes in aluminiumfolie.
  • 2 Leg circa 15 minuten op de barbecue tot de kaasjes binnenin helemaal zijn gesmolten. Maak het folie open en verwijder het bovenste korstje van de kaas.
  • 3 Besprenkel met de tijm, noten, abrikozen en honing. Serveer met het stokbrood om te dippen.

bereidingstip

Vervang de pistachenoten in dit recept door walnoten.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté