- 1 Verwarm de oven voor op 175 graden.
- 2 Snijd de schil van de pompoen en verwijder de zaadlijsten met behulp van een lepel. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
- 3 Klop in een kom de eieren los met het kerriepoeder en de kookroom en kruid het geheel met zout en peper.
- 4 Voeg er de pompoenblokjes en de pompoenpitten aan toe. Snijd de kaas in stukjes en meng door de massa.
- 5 Snijd de vellen filodeeg doormidden en smeer deze 8 halve vellen lichtjes in met olijfolie.
- 6 Leg 2 vellen filodeeg kruislings over elkaar.
- 7 Vet muffinvormen lichtjes in met olijfolie en druk er de vellen filodeeg in, zodat je dus 6 vormpjes kunt vullen.
- 8 Verdeel er de vulling gelijkmatig over en zorg dat je zowel het vocht als de vaste vulling in ieder “bakje” schept.
- 9 Plaats in de voorverwarmde oven en bak in ongeveer 20-25 minuten goudbruin en gaar.
- 10 Laat 5 minuten rusten en haal dan uit de vorm.