8 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Miniwrap met spiesje van pikante biefstuk

Miniwrap met spiesje van pikante biefstuk

ingrediënten


20 min
8 personen
1 handje rucola

dit product is niet beschikbaar

8 grote tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

1 mango

dit product is niet beschikbaar

400 gram biefstukken

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels sesamolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels ketjap manis

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sambal

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

8 satéprikkers

  • 1 Vermeng de sambal met de knoflook, de ketjap en de olie en schep de blokjes biefstuk erdoor. Laat minimaal een uur afgedekt in de koelkast marineren.
  • 2 Zet ondertussen de satéprikkers in een glas water.
  • 3 Schil de mango en snijd het vruchtvlees in hetzelfde formaat blokjes als het vlees. Rijg het vlees om en om met mango en leg de stokjes op een bakplaat.
  • 4 Verwarm de ovengrill voor. Vouw de tortilla's dubbel en knip er een zo groot mogelijke cirkel uit zodat er twee gelijke cirkels ontstaan.
  • 5 Pak ze in aluminiumfolie in en leg ze onder in de oven. Rooster de vleesspiesjes in circa 2 minuten per kant onder de grill. Schep de rucola om met de olie.
  • 6 Leg de warme tortilla's op een schaal en verdeel er de rucola over.
  • 7 Leg de spiesjes hierop en serveer direct in een servet. De tortilla dient ook als bordje.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 330 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 44 gram
eiwit 19 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté