eenvoudig
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, klein gerecht/amuse
home recepten Mosselen met tuinbonenpesto

Mosselen met tuinbonenpesto

ingrediënten


20 min
citroensap

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie extra vergine

dit product is niet beschikbaar

1 bosje verse basilicum

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

50 gram tuinbonen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de tuinbonen kort en laat afkoelen.
  • 2 Maal ze met de knoflook en basilicum. Giet de olijfolie erbij tot een smeuïge pesto ontstaat.
  • 3 Breng op smaak met zout, peper en citroensap naar smaak.
  • 4 Haal de lege schelp van de gekookte mosselen af en leg de gevulde schelpen op een schaal. Schep op elke mossel een klein lepeltje pesto.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 15 kcal
vet 1 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 1 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté