4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Mosterdstamp met spinazie, kaas en vega worstjes

Mosterdstamp met spinazie, kaas en vega worstjes

ingrediënten


25 min
4 personen
8 vegetarische worstjes

dit product is niet beschikbaar

25 gram boter

dit product is niet beschikbaar

75 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

200 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

grove mosterd
2 eetlepels grove mosterd

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

1 kilogram aardappel

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar. Stamp daarna fijn met de crème fraîche en mosterd. Roer de spinazie en kaas erdoor.
  • 2 Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de worstjes in circa 5 minuten goudbruin. Serveer de stamppot met de worstjes en geef extra mosterd erbij.

bereidingstip

Vervang de worstjes in dit recept door een vega rookworst of een andere vleesvervanger naar keuze, zoals een kaasschnitzel.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 670 kcal
vet 41 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 47 gram
eiwit 25 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté