gemiddeld
15 min.
tussendoortje
home recepten Muesli-amandelreep

Muesli-amandelreep

ingrediënten


15 min
2 theelepels speculaaskruiden

dit product is niet beschikbaar

150 gram notenmuesli
1 theelepel bakpoeder

dit product is niet beschikbaar

100 gram volkoren tarwemeel
100 gram amandelmeel

dit product is niet beschikbaar

100 gram vloeibare honing
125 milliliter zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakblik

ovenschaal

bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 170ºC. Verwarm de olie met de honing op een lage stand. Meng intussen het amandelmeel, tarwemeel, bakpoeder, de muesli en speculaaskruiden in een kom.
  • 2 Roer het honingmengsel erdoor en verdeel gelijkmatig over het met bakpapier beklede bakblik of de ovenschaal. Druk aan.
  • 3 Bak in 25 min. in het midden van de oven lichtbruin. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en snijd in 12 repen.

bereidingstip

Bewaar tot 1 week in een luchtdichte trommel.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 237 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 20 gram
eiwit 4 gram