4 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
recepten Nacho’s met tonijnsalade

Nacho’s met tonijnsalade

ingrediënten


20 min
4 personen
1 zakje tortillachips naturel
bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

rode peper

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel limoensap

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

1 blikje tonijn op water

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verkruimel de tonijn in een kom. Roer de mayonaise en het limoensap erdoor. Voeg de bosui, rode peper en koriander toe en meng tot een smeuïge salade.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de chips op een bakplaat en verwarm ze 5 minuten in de oven. Leg ze op een schaal en schep wat tonijnsalade erop. Serveer het hapje direct.

wijnadvies

Serveer bij dit recept een Sensas Chardonnay uit de Zuid-Franse Languedoc.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 320 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 31 gram
eiwit 12 gram