4 personen
eenvoudig
10 min.
lunch
recepten Noedels met garnalen en kerrie-ui

Noedels met garnalen en kerrie-ui

ingrediënten


10 min
4 personen
bosje koriander
300 gram paksoi
1 eetlepel Thaise vissaus
250 gram garnalen
250 gram woknoedels
1 visbouillontablet
150 gram uien
1 eetlepel kerriepoeder
1 eetlepel olie

  • 1 Verhit de olie met de kerrie in een koekenpan op een lage stand en fruit hierin de ui in circa 4 minuten goudbruin. Breng intussen 1 liter water met het bouillon­blokje aan de kook.
  • 2 Schakel de warmtebron uit en leg de noedels en garnalen erin. Roer de noedels als ze beetgaar zijn los met een vork en giet af door een fijne zeef. Laat goed uitlekken en schep terug in de pan.
  • 3 Schep de vissaus en paksoi erdoor en verdeel over 4 borden of kommen. Garneer met de gebakken uien en koriander.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 335 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 48 gram
eiwit 20 gram
recalls Maaltijdsalade pulled chicken, Spareribs BBQ 200 gram, Mini pistolets, Schoof duo baguette wit 300g, Baguettes wit duo / Pistolet meergranen / Pistolets wit, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, Mix voor Nasi & Bami Goreng en Mix voor Saté, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier