4 personen
eenvoudig
10 min.
lunch
recepten Noedels met garnalen en kerrie-ui

Noedels met garnalen en kerrie-ui

ingrediënten


10 min
4 personen
bosje koriander

dit product is niet beschikbaar

300 gram paksoi

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel Thaise vissaus

dit product is niet beschikbaar

250 gram garnalen

dit product is niet beschikbaar

250 gram woknoedels

dit product is niet beschikbaar

1 visbouillontablet
150 gram uien

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie met de kerrie in een koekenpan op een lage stand en fruit hierin de ui in circa 4 minuten goudbruin. Breng intussen 1 liter water met het bouillon­blokje aan de kook.
  • 2 Schakel de warmtebron uit en leg de noedels en garnalen erin. Roer de noedels als ze beetgaar zijn los met een vork en giet af door een fijne zeef. Laat goed uitlekken en schep terug in de pan.
  • 3 Schep de vissaus en paksoi erdoor en verdeel over 4 borden of kommen. Garneer met de gebakken uien en koriander.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 335 kcal
vet 6 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 48 gram
eiwit 20 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté