3 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Noedels met selderij, spekjes en taugé

Noedels met selderij, spekjes en taugé

ingrediënten


15 min
3 personen
1 ui (versnippert)
1 theelepel citroensap
1 bosje bladselderij
150 gram spekblokjes
sojasaus

dit product is niet beschikbaar

100 gram taugé

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gembersnippers

dit product is niet beschikbaar

1 bosje bladselderij

dit product is niet beschikbaar

200 gram gerookte spekblokjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels wokolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mosterd
2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel wokolie
200 gram roerbakmie

dit product is niet beschikbaar

150 gram eiermie
200 gram eiermie

dit product is niet beschikbaar

75 gram taugé

  • 1 Kook de mie en giet deze af. Spoel er koud water over.
  • 2 Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de spekblokjes licht krokant.
  • 3 Voeg knoflook, de helft van de selderij, de gember en de ui toe en roerbak 3 minuten.
  • 4 Schep de mie en taugé erdoor en bak 2 minuten. Voeg sojasaus naar smaak toe.
  • 5 Serveer het gerecht in kommen met de rest van de selderij erop.

wijnadvies

Een aanrader met een stevige rosé, bijvoorbeeld Saint Saturnin of Vega Libre


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 855 kcal
vet 43 gram
verzadigd vet 13 gram
koolhydraten 82 gram
eiwit 32 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté