- 1 Blancheer de sugarsnaps 1 minuut in kokend water. Schep met een schuimspaan uit de pan in een vergiet, bewaar het kookwater. Spoel de sugarsnaps af onder koud water en laat goed uitlekken.
- 2 Bereid de eiermie in het kookwater. Giet af, spoel af onder koud water en laat goed uitlekken.
- 3 Halveer de limoen. Rasp de schil van een helft en pers het sap uit deze helft. Klop een dressing van de mayonaise, sojasaus, sesamolie, limoenrasp en -sap. Snijd de andere helft van de limoen in partjes.
- 4 Verhit een grillpan op een hoge stand. Bestrijk de biefstukken met olie en gril aan beide kanten in circa 5 minuten goudbruin van buiten en aan de binnenkant rosé.
- 5 Meng in grote schaal de noedels met de wortel, bosui en sugarsnaps. Roer de dressing naar smaak erdoor en meng goed. 6. Snijd de biefstuk in dunne plakken en leg op de salade. Bestrooi met de pinda’s en serveer met de partjes limoen. Garneer naar wens met peterselie of koriander.