4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Noedelsalade met spinazie en kerrie-tofu

Noedelsalade met spinazie en kerrie-tofu

ingrediënten


30 min
4 personen
1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel maizena

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

4 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel sesamolie

dit product is niet beschikbaar

200 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

300 gram noedels

dit product is niet beschikbaar

50 gram ongezouten cashewnoten

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels kokosrasp

dit product is niet beschikbaar

300 gram tofu

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

schone theedoek

  • 1 Rooster de kokos in een droge, hete koekenpan goudbruin en laat afkoelen op een bord. Doe dit ook met de cashewnoten.
  • 2 Bereid de noedels en spoel onder koud water af. Laat goed uitlekken. Roerbak de tofukruimels op een hoge stand in 1 minuut krokant en breng op smaak met zout en peper.
  • 3 Meng de noedels in een grote schaal met de spinazie en sesamolie en verdeel over 4 kommen. Leg de bosui, rode peper, kokos, cashewnoten en tofu erop.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 430 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 30 gram
eiwit 18 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté