- 1 kruid de varkenshaas met peper en zout en bak bruin in een scheutje olie en een klontje boter
- 2 haal uit de pan en smeer in met een beetje hoisinsaus
- 3 laat 10 minuten garen in een oven van 150 °C bestrooi met sesamzaad en laat rusten
- 4 schaaf de venkel dun en marineer met limoensap en rasp, sesamolie en peper en zout
- 5 blancheer de broccoli in gezouten water beetgaar
- 6 snijd de paksoi in grove stukken
- 7 wok de ui, de knoflook, de rode peper en de paksoi kort en voeg de broccoli toe, meng met een beetje hoisinsaus en sesamolie
- 8 bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzing op de verpakking en meng met de gewokte groenten
- 9 verdeel de geschaafde venkel over de borden
- 10 schep de noedels er bovenop
- 11 snij de varkenshaas in dikke plakken en verdeel over de salade
- 12 garneer met verse koriander, sesamzaad en de gefrituurde uitjes