10 personen
gemiddeld
10 min.
tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht
home recepten Noten-zadenrepen

Noten-zadenrepen

ingrediënten


10 min
10 personen
100 gram ongezouten noten

dit product is niet beschikbaar

100 gram pittenmix

dit product is niet beschikbaar

120 gram havermout

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel vanille-essence

dit product is niet beschikbaar

120 gram pindakaas

dit product is niet beschikbaar

100 gram agavesiroop

benodigdheden

vierkante taartvorm

bakpapier

  • 1 Verhit de agavesiroop en pindakaas in een (steel)pan en roer tot alles goed gemengd en vloeibaar is. Neem de pan van de warmtebron en meng het vanille-aroma erdoor.
  • 2 Meng de havermout met de pitten, noten en een mespunt zout. Voeg het pindakaasmengsel toe en meng alles goed.
  • 3 Bekleed de bakvorm met bakpapier en verdeel het mengsel over de bodem. Druk goed aan en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Zet de vorm vervolgens 2 uur in de koelkast om helemaal af te koelen.
  • 4 Neem uit de vorm en snijd in repen. Bewaar de repen in een afgesloten trommel.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 280 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 18 gram
eiwit 9 gram