4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Oma's kerriemacaroni

Oma's kerriemacaroni

ingrediënten


30 min
4 personen
1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gembersiroop

dit product is niet beschikbaar

theelepel balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel blanke azijn

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

1 komkommer

dit product is niet beschikbaar

400 gram macaroni

dit product is niet beschikbaar

4 uien

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

1 vleesbouillontablet

dit product is niet beschikbaar

500 gram half-om-half gehakt

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels arachideolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels vloeibaar bakproduct

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit het bakproduct in een wok of hapjespan en bak hierin het gehakt rul. Verkruimel het bouillonblokje erboven en voeg de kerrie toe.
  • 2 Schuif het gehaktmengsel naar één kant, voeg de uien toe en bak ze even mee tot ze glazig zijn. Kook intussen de macaroni met zout beetgaar.
  • 3 Maak een komkommersalade met een dressing van mayonaise, azijn, balsamicoazijn, gembersiroop en versgemalen peper.
  • 4 Schep de gekookte macaroni door het gehaktmengsel en serveer met de komkommersalade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 760 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 84 gram
eiwit 38 gram