4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, brunch, voorgerecht
recepten Omelet met gerookte zalm en ricotta

Omelet met gerookte zalm en ricotta

ingrediënten


20 min
4 personen
citroen

dit product is niet beschikbaar

bosje dille

dit product is niet beschikbaar

100 gram ricotta
150 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel boter

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter room

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

8 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Klop de eieren in een grote kom los met melk, zout en peper. Verwarm de olie of boter in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag en giet de geklutste eieren erin.
  • 2 Laat op middelhoge stand een minuut bakken en draai de warmtebron dan laag.
  • 3 Leg de zalm op de omelet en leg een deksel op de pan. Laat het ei geheel stollen.
  • 4 Klop de ricotta met de dille en de citroen los en breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Verdeel de ricotta over het midden van de omelet en vouw deze dubbel. Snijd de omelet in stukken en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 290 kcal
vet 20 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 3 gram
eiwit 24 gram
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes