4 personen
gemiddeld
15 min.
lunch, brunch, voorgerecht, ontbijt
recepten Omelet van eiwit met geitenkaas en bieslook

Omelet van eiwit met geitenkaas en bieslook

ingrediënten


15 min
4 personen
1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar

1 bosje bieslook

dit product is niet beschikbaar

100 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

8 eiwitten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Klop de eiwitten goed los met zout en peper en een paar eetlepels water, tot een stevig mengsel.
  • 2 Verkruimel de kaas en spatel deze samen met de bieslook door de eiwitten.
  • 3 Verwarm de olie in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag en giet het eimengsel erin.
  • 4 Laat de omelet op lage stand op een vlamverdeler met het deksel op de pan stollen in circa 5 minuten.
  • 5 Draai de omelet om met behulp van een plat deksel of bord en bak de andere kant nog eens 2 minuten.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 110 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 11 gram