4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht
home recepten Omeletje met artisjok en tomaat

Omeletje met artisjok en tomaat

ingrediënten


15 min
4 personen
1 artisjokharten

dit product is niet beschikbaar

4 gedroogde tomaten

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

25 gram pecorinokaas

dit product is niet beschikbaar

25 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels room

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit een beetje olijfolie in het pannetje en fruit hierin per persoon 1/2 teentje fijngehakte knoflook.
  • 2 Voeg de gedroogde tomaatjes of ringetjes prei en stukjes artisjokhart toe en bak 1 minuut.
  • 3 Giet een beetje van het eimengsel erop. Dek af met een ander pannetje en laat het ei stollen.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.

wijnadvies

Een frisse Green Grüner Veltliner of Verdicchio dei Castelli bij dit recept.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram