4 personen
uitdagend
30 min.
brunch, voorgerecht
home recepten Omeletrol met hammousse

Omeletrol met hammousse

ingrediënten


30 min
4 personen
worcestershiresaus

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepels tomatenketchup
100 gram mascarpone

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel boter

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

8 eieren

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

vershoudfolie

  • 1 Klop de eieren los met de cème fraîche, zout en peper.
  • 2 Verwarm de olie of boter in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag en giet het eimengsel erin. Laat de omelet met het deksel op de pan op lage stand in circa 10 minuten stollen.
  • 3 Laat de omelet afkoelen en maal ondertussen de ham met de mascarpone en ketchup in de keukenmachine tot een fijne mousse.
  • 4 Breng de mousse op smaak met worcestershiresaus en verdeel dit over de gehele omelet. Rol de omelet losjes op zodat de mousse er niet uitgeperst wordt en rol hem in een stuk vershoudfolie.
  • 5 Laat minimaal 1 uur in de koelkast opstijven. Snijd de rol in vier stukken en zet ze rechtop op een bordje. Lekker met toast en salade.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 330 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 16 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté