4 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, brunch, bijgerecht
recepten Omeletrolletjes met feta en kruiden

Omeletrolletjes met feta en kruiden

ingrediënten


20 min
4 personen
75 gram geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

75 gram feta

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroensap

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel citroenrasp

dit product is niet beschikbaar

handje verse bieslook
handje verse basilicum
6 grote eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Klop de eieren los in een kom. Voeg de basilicum, bieslook, citroenrasp, -sap en een snuf zout toe.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan met dikke bodem en bak hierin 3 dunne omeletten.
  • 3 Laat de omeletten afkoelen, verdeel de feta erover, rol ze strak op en verpak in folie.
  • 4 Laat de rollen minimaal 2 uur opstijven in de koelkast en snijd dan in kleine rolletjes.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 180 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 1 gram
eiwit 13 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté