8 personen
gemiddeld
15 min.
tussendoortje
home recepten Omeletwraps met pompoenhummus en tomaat

Omeletwraps met pompoenhummus en tomaat

ingrediënten


15 min
8 personen
4 tomaten

dit product is niet beschikbaar

8 blaadjes kropsla

dit product is niet beschikbaar

200 gram pompoenhummus
2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

8 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Klop de eieren los met de melk en peper. Verhit ½ el olie in een koekenpan en bak van ¼ van het eimengsel een omelet.
  • 2 Laat afkoelen op een bord en bak met de rest van de olie en het eimengsel nog 3 omeletten. Bewaar tot 3 dagen afgedekt in de koelkast.
  • 3 Besmeer de omeletten met hummus en beleg met sla en tomatenblokjes. Rol de omeletwraps op, snijd door en verpak per 2 helften in folie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 176 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 10 gram