4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten One pot pasta met tomaat en feta

One pot pasta met tomaat en feta

ingrediënten


20 min
4 personen
olijfolie extra vergine

dit product is niet beschikbaar

100 gram feta

dit product is niet beschikbaar

bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar

bosje munt

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde oregano

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

350 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

350 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Schep de spaghetti, ui, tomaatjes, knoflook, oregano, 2 theelepels zeezout en peper in een hapjespan en giet 1 liter water erop. Laat zonder deksel aan de kook komen en roer de pasta af en toe los. Kook de pasta in 10-12 minuten beetgaar en schep regelmatig om.
  • 2 Roer nog eens goed door en leg het deksel op de pan. Schakel de warmtebron uit en laat 1 minuut staan. Bestrooi de pasta met de kruiden en feta. Sprenkel naar smaak nog wat olijfolie erover.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 435 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 69 gram
eiwit 16 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté