- 1 Verwijder de steeltjes van de kruiden en hak, knip of snijd ze kleiner.
- 2 Verwarm de bouillon met de sojasaus. Kook hierin de kipreepjes 10 minuten.
- 3 Meng de tuinkruiden erdoor en verwarm nog even zonder te koken.
- 4 Schep de taugé op warme borden en giet de kippenbouillon erop.
bereidingstip
Neem voor de gemengde kruiden een mengsel van (platte) peterselie, kervel, bladselderij en bieslook.. Lekker met geroosterd brood en tuinbonentapenade. Pureer daarvoor 200 gram ontdooide diepvriestuinbonen, waarvan de harde velletjes zijn verwijderd dubbeldoppen), met 1 teentje knoflook en 50 gram geraspte oude boerenkaas.
wijnadvies
Lekker met een energieke witte wijn als Indomita Sauvignon Blanc of een van de vele andere Sauvignon Blancs. Een lichtfruitige rosé is ook lekker: Landenwijn Zuid-Afrika bijvoorbeeld.