4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
recepten Oosterse rauwkostsalade

Oosterse rauwkostsalade

ingrediënten


20 min
4 personen
chilipepervlokken
2 eetlepels sesamolie
2 eetlepels citroensap
2 eetlepels limoensap
1 theelepel gembersiroop
50 gram ongezouten cashewnoten
100 gram taugé
4 lente-/bosuitjes
4 wortels
150 gram sugarsnaps

  • 1 Snijd de sugarsnaps en wortels in dunne reepjes en de bosuitjes in flinterdunne reepjes.
  • 2 Schep alle groenten en de noten door elkaar.
  • 3 Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en schep dit mengsel door de rauwkostsalade. Breng eventueel op smaak met zout en chilipeper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 165 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 10 gram
eiwit 5 gram
recalls Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Mini pistolets, Schoof duo baguette wit 300g, Baguettes wit duo / Pistolet meergranen / Pistolets wit, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, Mix voor Nasi & Bami Goreng en Mix voor Saté, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier