4 personen
gemiddeld
35 min.
hoofdgerecht
home recepten Open ravioli met paddenstoelen en zalm

Open ravioli met paddenstoelen en zalm

ingrediënten


35 min
4 personen
250 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

flesje woksaus teriyaki

dit product is niet beschikbaar

4 takjes tijm

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

250 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels boter

dit product is niet beschikbaar

400 gram zalmfilets

dit product is niet beschikbaar

8 lasagnebladen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 2 Snijd de lasagnevellen doormidden en knip de hoekjes eraf zodat ze een ronde vorm krijgen.
  • 3 Verdeel de zalmfilet in 4 gelijke stukken, leg op de bakplaat en bestrooi met zout en peper. Gaar de zalm 10 minuten in de oven.
  • 4 Breng een ruime pan met water en 1 eetlepel zout aan de kook. Verhit intussen de boter in een koekenpan en bak hierin de champignons, uien, knoflook en gember 2-3 minuten.
  • 5 Voeg de helft van de tijm en alle woksaus toe en breng tegen de kook aan. Roer de doperwten erdoor en warm een paar minuten mee.
  • 6 Kook de stukjes lasagnevel enkele minuten in het kokende water en giet af. Leg op 4 grote diepe borden elk 2 pastavelletjes. Verdeel hierover de saus en dek af met de rest van de velletjes.
  • 7 Schep een stukje zalm naast de ravioli en bestrooi het gerecht met de rest van de tijm.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 545 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 50 gram
eiwit 33 gram