gemiddeld
20 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht
home recepten Oranje gevulde eitjes

Oranje gevulde eitjes

ingrediënten


bestellen
20 min
2 theelepels peterselie
theelepel gerookt paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels Japanse rijstazijn

dit product is niet beschikbaar

6 eieren

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.29
1 theelepel kurkuma

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.59
4 eetlepels azijn

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.25
2 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.69

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.99
1 eetlepel tomatenketchup

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.49

benodigdheden

spuitzak

keukenpapier

  • 1 Kook de eieren in 9 minuten hard. Halveer ze en schep de eidooiers in een kom. Houd de eiwitten voorzichtig apart. Breng de kurkuma, azijn en 4 eetlepels water aan de kook. Schakel de warmtebron uit, leg de eiwitten erin en laat afkoelen in de koelkast.
  • 2 Bereid intussen de vulling. Prak de eidooiers fijn met mayonaise, paprikapoeder en ketchup. Stop in de spuitzak. Neem de eiwitten uit het vocht en dep droog met keukenpapier. Spuit de vulling in de holtes van de eiwitten en garneer met peterselie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Lay's Wokkels & Bugels