gemiddeld
20 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht
recepten Oranje gevulde eitjes

Oranje gevulde eitjes

ingrediënten


20 min
2 theelepels peterselie
1 eetlepel tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

theelepel gerookt paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels mayonaise

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels azijn

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels Japanse rijstazijn

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kurkuma

dit product is niet beschikbaar

6 eieren

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

spuitzak

keukenpapier

  • 1 Kook de eieren in 9 minuten hard. Halveer ze en schep de eidooiers in een kom. Houd de eiwitten voorzichtig apart. Breng de kurkuma, azijn en 4 eetlepels water aan de kook. Schakel de warmtebron uit, leg de eiwitten erin en laat afkoelen in de koelkast.
  • 2 Bereid intussen de vulling. Prak de eidooiers fijn met mayonaise, paprikapoeder en ketchup. Stop in de spuitzak. Neem de eiwitten uit het vocht en dep droog met keukenpapier. Spuit de vulling in de holtes van de eiwitten en garneer met peterselie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté