- 
											1
											Verwarm de oven voor op 220ºC.
										
- 
											2
											Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en laat het steeltje eraan zitten. Verwijder de zaadlijsten.
										
- 
											3
											Leg de paprika’s met de snijkant naar boven op de bakplaat en rooster circa 10 minuten in de oven.
										
- 
											4
											Snijd de zoete aardappels in de lengte in 1-1,5 cm dikke frieten.
										
- 
											5
											Meng 4 eetlepels olie met het paprikapoeder
en een mespuntje zout en schep door de
aardappels.
										
- 
											6
											Neem de paprika’s uit de oven en giet het vocht eruit.
										
- 
											7
											Verlaag de oventemperatuur naar 190ºC.
										
- 
											8
											Verdeel de aardappels over de bakplaat en zet ze in de oven.
										
- 
											9
											Dompel de tomaten in kokend water.
										
- 
											10
											Spoel er koud water over, ontvel ze en snijd in blokjes.
										
- 
											11
											Meng met de bosui en bestrooi met zout en peper.
										
- 
											12
											Snijd de helft van de mozzarella in blokjes en snijd de rest in plakjes.
										
- 
											13
											Vul de paprika’s met het tomatenmengsel en
mozzarellablokjes.
										
- 
											14
											Zet ze in een ovenschaal, leg de plakken mozzarella erop en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
										
- 
											15
											Schep de aardappels om en zet de paprika’s erbij in de oven.
										
- 
											16
											Bak de aardappels en paprika’s nog circa 15 minuten. 
										
- 
											17
											Prik met een mesje in de friet en controleer of deze gaar is.
										
- 
											18
											Verhit intussen 2-3 eetlepels olie en bak hierin de kipschnitzels 3-4 minuten per kant.
										
- 
											19
											Garneer met partjes citroen.
										
bereidingstip
								Schil de aardappels niet, maar boen ze schoon en snijd met schil tot friet.