10 personen
gemiddeld
20 min.
nagerecht, nagerecht/gebak
home recepten Paashaascake

Paashaascake

ingrediënten


20 min
10 personen
1 chocoladecake

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

150 gram boter

dit product is niet beschikbaar

1 pak cakemix

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

cakevorm

bakpapier

uitsteekvormpje

  • 1 Verwarm de oven voor op 160ºC. Bekleed de cakevorm met bakpapier.
  • 2 Bereid het cakebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking met de boter, melk en eieren.
  • 3 Snijd plakken van de chocoladecake en steek uit elke plak met een uitsteekvormpje een haasje.
  • 4 Schep een laag cakebeslag in de cakevorm en zet de haasjes erin.
  • 5 Vul op met de rest van het cakebeslag en bak de cake in de oven in circa 1 uur gaar en goudbruin.
  • 6 Neem de cake uit de oven en laat afkoelen. Snijd de paashaascake in plakken.

bereidingstip

Het konijnuitsteekvormpje vind je in de betere kookwinkel of online. Er zijn nog veel meer leuke vormpjes. Natuurlijk ook geschikt om koekjes mee te bakken!


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram