gemiddeld
20 min.
tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht, nagerecht, nagerecht/gebak
recepten Paasrepen

Paasrepen

ingredi├źnten


20 min
1 handje smartie

dit product is niet beschikbaar

1 handje paaseitje

dit product is niet beschikbaar

125 gram biscuits

dit product is niet beschikbaar

125 gram minimarshmallows

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel stroop

dit product is niet beschikbaar

60 gram boter

dit product is niet beschikbaar

250 gram melkchocolade

dit product is niet beschikbaar

250 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

rechthoekige bakvorm

vershoudfolie

  • 1 Bekleed de vorm met een dubbele laag vershoudfolie. Smelt alle gehakte chocolade met de boter en stroop in een kom boven een pan kokend water (au bain-marie). Roer af en toe door.
  • 2 Schep de marshmallows en de bisuitjes door de gesmolten chocolade. Verdeel het lauwwarme chocolademengsel over het folie in de bakvorm en strijk het oppervlak niet te glad.
  • 3 Halveer wat paaseitjes en druk ze met de chocoladesnoepjes in het chocolademengsel. Zet minimaal 3 uur of 1 nacht in de koelkast. Snijd de chocolade voor het serveren in circa 8 repen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 575 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 19 gram
koolhydraten 64 gram
eiwit 7 gram
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip