6 personen
gemiddeld
20 min.
nagerecht, nagerecht/gebak, ontbijt
recepten Paastaartjes

Paastaartjes

ingrediënten


20 min
6 personen
poedersuiker

dit product is niet beschikbaar

paaseitje

dit product is niet beschikbaar

fruit naar keuze

dit product is niet beschikbaar

6 slagroomsoesjes

dit product is niet beschikbaar

10 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter room

dit product is niet beschikbaar

suiker

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

6 plakken diepvriesbladerdeeg

dit product is niet beschikbaar

bloem

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

muffinvorm

bakpapier

blindbakvulling

  • 1 Verwarm de oven voor op 220ºC. Bestuif de muffinvorm met bloem. Bekleed de holtes met bladerdeeg en prik met een vork gaatjes in de bodem. Leg een stukje bakpapier erop en vul met de blindbakvulling (droge bonen of ongekookte rijst). Bestrijk de randen van het deeg met ei en bestrooi met suiker.
  • 2 Bak de deegvormpjes in de oven in circa 15 minuten goudbruin. Laat iets afkoelen en neem uit de vorm. Laat verder afkoelen. Verwarm de room tot het kookpunt en giet in een kom over de chocolade. Roer met een garde tot alle chocolade is gesmolten en laat al roerend iets afkoelen. Verdeel deze ganache met 2 lepels over de taartbodempjes en laat 1 uur opstijven.
  • 3 Verdeel vlak voor het serveren slagroomsoesjes over de taartjes en garneer met vers fruit en/of paaseitjes. Bestuif de taartjes met poedersuiker.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté