2 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Paella met mosselen

Paella met mosselen

ingrediënten


30 min
2 personen
2 eetlepels platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

125 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

300 gram gekookte mosselen

dit product is niet beschikbaar

100 gram diepvriesdoperwten

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter kippenbouillon

dit product is niet beschikbaar

200 gram risottorijst

dit product is niet beschikbaar

theelepel kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok of hapjespan en fruit hierin de sjalot, knoflook en kerriepoeder 2-3 minuten.
  • 2 Bak de rijst al omscheppend 2 minuten mee tot de korrels glanzen.
  • 3 Giet de kippenbouillon erbij en kook hierin de rijst in circa 15 minuten zonder deksel bijna droog. Voeg de laatste 10 minuten de doperwten toe.
  • 4 Verhit intussen de rest van de olijfolie, bak hierin de mosselen 2 minuten en schep de tomaten erdoor. Meng de mosselen en de tomaatjes door de rijst. Breng op smaak met zout en peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté