4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
recepten Palet van voorjaarsgroenten en zalm

Palet van voorjaarsgroenten en zalm

ingrediënten


30 min
4 personen
verse kervel

dit product is niet beschikbaar

verse dille

dit product is niet beschikbaar

1 zakje witte wijnsaus
1 zakje béarnaisesaus
1 zakje hollandaisesaus

dit product is niet beschikbaar

4 zalmmoten

dit product is niet beschikbaar

2 kleine stronkjes witlof

dit product is niet beschikbaar

2 stengels bleekselderij

dit product is niet beschikbaar

2 dunne stengels preien
200 gram peultjes

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

grillpan

  • 1 Breng ruim water met wat zout aan de kook. Snijd alle groenten, behalve de peultjes, in gelijke repen. Verwarm de grillpan.
  • 2 Bestrooi de zalm met zout en peper en bak in 10 minuten om en om gaar in de grillpan.
  • 3 Blancheer ondertussen alle groenten, behalve de witlof, apart van elkaar 2 minuten in het kokende water en leg ze in een schaal. Schep de witlof er rauw doorheen en breng de groenten op smaak met zout en peper. Dek af met folie en houd warm boven de pan water.
  • 4 Bereid ondertussen de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 5 Verdeel de groenten over 4 borden en leg er een stuk zalm op. Serveer met wat saus eroverheen en geef de rest er apart bij. Garneer met dille of kervel.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 460 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 10 gram
eiwit 34 gram
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes