4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Panlasagne piccante

Panlasagne piccante

ingrediënten


20 min
4 personen
500 gram lasagnebladen

dit product is niet beschikbaar

100 gram mozzarella

dit product is niet beschikbaar

1 pot pastasaus piccante

dit product is niet beschikbaar

2 winterpenen

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snipper de uien. Snijd de winterpenen in blokjes.
  • 2 Verhit 2 el olijfolie in een hapjespan. Bak de groenten 4 min. op een middelhoge stand. beetgaar. Scheur intussen de lasagnebladen in stukjes.
  • 3 Schep de lasagne door de groenten. Voeg de pastasaus met 250 ml water toe en breng aan de kook. Kook de lasagne in 8 min. beetgaar. Roer regelmatig, zodat de lasagne met voldoende vocht is bedekt. Voeg indien nodig extra water toe.
  • 4 Breng op smaak met peper en bestrooi met de mozzarella. Leg een deksel op de pan en laat de kaas in 2-3 min. smelten.
  • 5 Breng de pasta op smaak met zout en peper en schep op 4 borden.

bereidingstip

Extra pit? Bestrooi de panlasagne met 2 tl gedroogde oregano of een handvol rucola.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 455 kcal
vet 18 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 68 gram
eiwit 14 gram