4 personen
gemiddeld
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
recepten Panna cotta van witte chocolade met bosvruchten

Panna cotta van witte chocolade met bosvruchten

ingrediënten


20 min
4 personen
400 gram diepvriesbosvruchten
150 gram witte chocolade

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels suiker

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar

1 vanillestokje

dit product is niet beschikbaar

4 blaadjes gelatine

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 muffinbakvormpjes

  • 1 Week de gelatine circa 5 minuten in koud water.
  • 2 Schraap het merg uit het vanillestokje. Breng het vanillestokje, -merg, slagroom, suiker en witte chocolade in een steelpan al roerend aan de kook.
  • 3 Neem de pan van de warmtebron. Knijp de gelatine uit en voeg toe aan het slagroommengsel. Roer tot de gelatine is opgelost. Laat het roommengsel afkoelen.
  • 4 Giet het vervolgens in de vormpjes en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Neem de panna cotta voor het serveren uit de vormpjes en schep de nog licht bevroren bosvruchten erop.

wijnadvies

San Lucar Cream Sherry.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 710 kcal
vet 57 gram
verzadigd vet 37 gram
koolhydraten 39 gram
eiwit 8 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté