4 personen
gemiddeld
30 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Pannenkoek met chocoladefudge

Pannenkoek met chocoladefudge

ingrediënten


bestellen
30 min
4 personen
150 gram pure chocolade

dit product is niet beschikbaar

3 eiwitten

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels cacaopoeder

dit product is niet beschikbaar

250 gram zelfrijzend bakmeel

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.75
50 gram suiker

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.15
250 milliliter melk

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.45
2 eieren

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.19
30 gram boter

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.89

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.29

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.69
2 eetlepels olie

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 7.39

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 10.89

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.59
poedersuiker

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.35
30 gram roomboter

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 5.89

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 3.29

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.69
2 eetlepels honing

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.45
100 gram bruine basterdsuiker

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.65
125 milliliter kookroom

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.25

  • 1 Meng het zelfrijzend bakmeel met cacaopoeder en suiker.
  • 2 Klop de melk met de eieren en de gesmolten boter. Giet dit mengsel al kloppend in een kuiltje van het meel en klop er een glad beslag van. Dek af en zet circa 15 minuten apart.
  • 3 Klop de eiwitten in een vetvrije kom half stijf. Spatel ze in gedeelten luchtig door het beslag.
  • 4 Verhit telkens een klein beetje olie in een koekenpan en bak de pannenkoeken. Bedek de gebakken pannenkoeken met een theedoek en leg er bakpapier tussen tegen het plakken.
  • 5 Verwarm al roerend de ingrediënten voor de fudge zonder te koken tot het mengsel wat dikker wordt. Serveer de pannenkoeken met de fudge en bestrooi ze met poedersuiker.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 910 kcal
vet 41 gram
verzadigd vet 22 gram
koolhydraten 114 gram
eiwit 19 gram